DEN NORSKE KIRKE
24. april 2014 ..:: Hovedside » Artikler ::..   Logg inn

Adventskonsert i Klinga kirke

Forfatter: Alf Bergin | Opprettet: 22.11.2011 | Visninger: 344

Arrangøren håper naturligvis på godt oppmøte av folk i førjulsstemning på konserten i Klinga kirke.

For tredje gang arrangeres det adventskonsert i Klinga kirke. Konserten finner sted søndag 27. november kl. 18.00. Det er Bangsund Hornmusikk som står bak denne konserten, og det har blitt en fin tradisjon. Mye folk har møtt fram, noe som har inspirert til å fortsette med denne formen for konsert.

Musikken som blir spilt er stykker de fleste kjenner igjen, naturligvis mye julemusikk, men også enkelte stykker som ikke er direkte knyttet til julen. De passer likevel godt i kirkerommet som er et takknemlig sted å fylle med musikk.

I år som årene tidligere, har hornmusikklaget med seg gruppen BARK fra Bangsund, med Richard A. Raaen i spissen. De har sin egen lille avdelingen, samt at de vil spille med i et fellesnummer. Ann Mari Alte har deltatt i mange år, så

også i år. Foruten disse deltar også Martin Norhaug Johnsen og Petter Fjeringen Vedvik. For første gang deltar også Hege Pettersen Flak noe som vil bli et nytt og positivt møte.

Print Bookmark and Share

Opphavsrett © 2008-2012 Midtre Namdal kirkelige fellesråd Powered by LabOra - Agrando AS