DEN NORSKE KIRKE

Møteinnkalling for Klinga menighetsråd Minimer
 Tittel

Klinga menighetsråd takker

I forbindelse med basaren Klinga menighetsråd arrangerte i Klinga kirkestue, 21. april 2012, ønsker vi på denne måten å takke: Handelsstanden i Namsos, Spillum og Bangsund for flotte gevinster til hovedtrekningen og tombolaen. Videre vil vi takke Klinga sanitetsforening, og alle damene på strikkekafeen (arr. Klinga sanitetsforening) for alle de vakre håndarbeidsgevinstene, også her var det gevinster til både hovedtrekning og ikke minst til tombolaen.

En takk og til alle privatpersoner som har bidratt med gevinster og gaver til basaren. En stor takk til alle dere som har solgt lodd på bøkene og alle dere som hjalp til under basaren, på kjøkken og med loddsalget. Takk til alle dere som kom og kjøpte lodd og bidro til en vellykket basar.

Minnefond/blomsterfond
Du kan støtte minnefondet ved å gi en gave i forbindelse med begravelse/bisettelse i Klinga menighet. Minnekortene får du kjøpt hos Marit Wester i Bangdalen, Samvirkelaget i Bangsund og på posten i Coop Extra på Spillum.
Klinga menighet takker for gaven du vil gi til minnefondet/blomsterfondet.
Klinga menighetsråd

Kirkeskyss i Klinga
Trenger du kirkeskyss til gudstjenestene i Klinga kirke? Da kan du ta kontakt med
Petter Ryen tlf. 74 27 61 44 eller Johannes Strømsnes tlf. 962 27 911. Velkommen til gudstjeneste i Klinga kirke.
Klinga menighetsråd

ToneRaaen  2. varamedlem
TrineSpillum  1.Varamedlem

Diakoniutvalget Minimer

Diakoniutvalget består av: Gunnhild Rygh, Birgith Borch Østnes,  Åge Brikesli, Åsta Wester, Jon Ingvar Østnes (diakon ) og Hans Markus Isaksen (prest)

Klinga menighet Minimer

Kirkebygget i Klinga menighet er Klinga kirke.
Like ved kirken står Klinga kirkestue.

Opphavsrett © 2008-2012 Midtre Namdal kirkelige fellesråd Powered by LabOra - Agrando AS